Logo

Appelsinroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
3 æg
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
revet skal og saft af en appelsin
 
Fyld: 
1/2 l. piskefløde 
2 spsk sukker evt. lidt vaniljesukker
100 g chokolade
 
Pisk æggesnaps af sukker og æg, bland i resten af ingredienserne.
Bag i en bradepande med bagepapir ved 200ºC i ca. 10-15 minutter.
Vendes over på et stykke bagepapir med sukker.
Fjern bagepapiret forsigtigt.
Afkøl med et stykke papir over.
Pisk flødeskum med sukkeret, tilsæt grovhakket chokolade.
Bred det over kagen og rul sammen.
 
Tips: Rouladen kan stilles i fryseren og tages op 15 min inden gæsterne
kommer.
Men kan evt pynte med flødeskum i siksak mønster og drysse grovhakket
nødder eller chokolade over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FastekringlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Quinoa-boller med ostQuinoa-mel smager lidt af ærter og er en god og sund variation at bage med. Bollerne er...
• Fransk rosmarinbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os