Logo

Arabisk kage - luzich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
3 æg
1 tsk vanilje
1 stor kop flormelis
1 stor kop knuste kaak (arabiske sesamstænger)
1 stor kop smuttede og hakkede mandler
1 kop olie
2 tsk bagepulver
Fyld:
200 g mælkechokolade
1 ds arabisk flødecreme (puch creme)

Æg, vanilje og flormelis piskes sammen. Kaak (der er knust til rasp), mandler og olie kommes i massen. Til sidst tilsættes bagepulver.
Dejen fyldes i en form på ca. 20x30 cm og bages i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
Chokoladen smeltes med arabisk fløde-creme i et vandbad. Når chokoladecremen er kold smøres den på kagen, der stilles koldt indtil chokoladecremen er størknet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandebrød ♥Her er opskriften på et groft med lækkert brød lavet i bradepande. Brødet er let at lave...
• Marcipan tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chocolate Chips CookiesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os