Logo

Aristokrater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
225 g smør eller margarine
100 g sukker
50 g mandler, uskoldede og groft hakkede
æg til pensling
krystalsukker

Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof , sukker og mandler.
Dejen køles mindst 30 minutter, eller natten over.
Trilles i stænger der udskæres i stykker på 5 cm.’s længde.
Pensles med æg og vendes i groft sukker.
Bages lysebrune.
Mandlerne kan udelades.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crazy kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med syltede solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastekringler 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os