Logo

Aristokrater 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
185 g smør
75 g finhakkede mandler
1 æg
185 g melis
 
Hvedemel og bagepulver sigter sammen.
Koldt smør hakkes i.
Æg og sukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles.
Dejen trilles i pølser ca. 3 1/2 cm. i diameter, der lægges koldt.
Pølserne snittes i 1 1/2 mm. tykke skiver, der lægges på smørsmurte plader.
Bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsmuffins med nælder eller skvalderkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rundt familiebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrahamskiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigentærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os