Logo

Grissini 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
25 g gær
2 d/lunkent vand
1 ½-2 tsk Moldonsalt
3 spsk koldpresset jomfruolivenolie
400-450 g hvedemel
*
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt og olie.
Rør derefter melet i lidt efter lidt.
Ælt grundigt, til dejen er elastisk, og lad den hæve i 1 time.
Slå nu dejen ned, og rul den ud til 4 plader af ca. 1 cm tykkelse.
Skær pladerne i strimler, fold dem på midten, og rul dem mellem håndfladerne til lange tynde stænger.
Læg grissinierne på bagepapir på bageplader, og lad dem efterhæve i 20 min.
Pensl dem med vand, og bag dem midt i ovnen i 10-15 min ved 200°, til de er gyldne og sprøde. Server fx med pesto.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her