Logo

Grissini 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
50 g margarine
3 dl vand
2-3 tsk salt
1 spsk sukker
2 æggehvider
ca. 1.1 l. hvedemel
mælk

Smuldr gæren i dejfadet.
Smelt fedt­stoffet, spæd med vand og varm det op til 37º.
Hæld væsken over gæren og rør rundt, til den er opløst.
Tilsæt salt, sukker, æggehvider og det meste af melet.
Ælt dejen godt.
Brug evt. mere hvedemel, for dejen skal være temmelig fast og let at håndtere.
Hæver tildækket 1 time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bagebord og ælt den.
Del den i fem stykker og form hvert stykke til en pølse, som deles i 15 stykker.
Rul alle 75 stykker til blyantstynde stænger.
Læg dem på bagepapir eller en bageplade dækket med bagepapir.
Stil nogle af pladerne koldt, så stængerne ikke hæver for meget, før de bliver bagt.
Pensles efter hævningen med mælk og bages midt i ovnen ved 175º i ca. 30 min. Afkøles tildækket.


Italienerne er kendte for deres gode brød. Grissini er sprøde, tynde stænger, som smager godt til suppe eller sammen med selleri, oliven og salami til en drink.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her