
Egnsret. Disse lækre boller, der som navnet antyder, stammer fra Samsø, skal selvfølgelig laves med revet Samsø-ost. Bollerne er super lette at lave og smager dejligt. 
#
75 g smør/margarine 
1 tsk salt 
1 knsp hvid peber 
150 g hvedemel (2½ dl) 
100 g Samsø-ost revet 
4 æg 
*
 
Riv Samsø-osten. 
Bring 2½ dl vand, smør/margarine og krydderier i kog. 
Tag gryden fra varmen, drys hvedemel i og rør godt. 
Rør grundigt over svag varme til dejen slipper ske og bund. 
Tilsæt reven ost og lad den smelte. 
Afkøl dejen i en skål. 
Tænd ovnen ved 190 °C. 
Rør æggene i et ad gangen og rør godt imellem. 
Sæt bollerne på plade, brug 2 spiseskeer. 
Bag dem i 25 min. og server dem varme.