Logo

Grissini 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)
25 g gær
2 d/lunkent vand
1 ½-2 tsk Moldonsalt
3 spsk koldpresset jomfruolivenolie
400-450 g hvedemel
*
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt og olie.
Rør derefter melet i lidt efter lidt.
Ælt grundigt, til dejen er elastisk, og lad den hæve i 1 time.
Slå nu dejen ned, og rul den ud til 4 plader af ca. 1 cm tykkelse.
Skær pladerne i strimler, fold dem på midten, og rul dem mellem håndfladerne til lange tynde stænger.
Læg grissinierne på bagepapir på bageplader, og lad dem efterhæve i 20 min.
Pensl dem med vand, og bag dem midt i ovnen i 10-15 min ved 200°, til de er gyldne og sprøde. Server fx med pesto.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IngefærkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsbrød hjemmebagtDet er herligt at tage sit eget hjemmebagte brød ud af ovnen, specielt når bagningen er så...
• Scones trekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!