Logo

Børnevenlig gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
2 dl mælk
2 æg
200 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 store gulerødder
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
 
Tænd for ovnen og stil den på 200°C.
Smørret smeltes, mælken blandes i sammen med æg og sukker.
Skræl og riv gulerødderne.
Hvedemel, bagepulver, de revne gulerødder og krydderier blandes i en skål.
Bland det hele sammen til en dej, der straks hældes over i et fad, stilles i ovnen og bages i ca. 20-25 min.
Smager bedst afkølet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller, nemmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisenborgkage med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
516226-04-2016 10:19:00 britta
hvor mange portioner er denn her kage opskrift

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os