Logo

Baconbrød med skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækkert brød med bacon, der kan spises for sig selv som snack eller serveres som tilbehør til hovedretten.

3 skalotteløg
1 bdt purløg
20 g mager bacon
¾ L vand
ca. 750 g hvedemel
50 g gær
sammenpisket æg
hvid peber

Svits finthakket løg, purløg og bacon og afkøl det let.
Gæren smuldres i det lunkne vand.
Ælt dejen og tilsæt de afkølede ingredienser samt lidt peber.
Slå brødet op i den ønskede facon og lad det hæve i 25 min.
Pensl det med æggene og drys med lidt peber fra kværn.
Bages ved 190º i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?