Logo

Ostesnurrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(24 stk)

50 g smør,
5 dl mælk,
50 g gær,
5 dl revet ost, fx Emmentaler
2 spsk sirup,
1 spsk salt,
18 dl hvedemel,
1 æg.

Smelt smørret, tilsæt mælken og varm til det er lunkent. Gæren smuldres i en stor skål og væsken tilsættes under omrøring. Tilsæt 4 dl af osten, sirup og salt. Rør hvedemel i indtil dejen slipper. Lad dejen hæve i 40 minutter, dækket af et viskestykke. Drys lidt hvedemel på bordet, ælt dejen til den er smidig og del den i to ruller. Hver rulle deles i 12 portioner der trilles til stænger, som snurres sammen ved at vride modsat fra hver ende. Sæt ostesnurrerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 30 minutter. Snurrerne pensles med sammenpisket æg og drysses med resten af osten. Bages ved 250º i ca. 7 minutter.

Tips: God til supper, fx. tomatsuppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her