Logo

Ostestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(ca. 125 stykker)
Ostestænger smager skønt til en aperitif. Og så er det en glimrende måde at bruge sine osterester på.

250 g ost, gerne forskellige slags og med smag
250 g hvedemel
250 g koldt smør
1 æggeblomme
salt
krydderurter efter smag

Riv osten, og tilsæt hvedemel, salt og krydderurter. Bland dejen, til osten ikke længere er synlig. Tilsæt det kolde smør i terninger, og kør det hurtigt sammen. Smag på dejen, og tilsæt evt. mere salt og krydderurter. Tilsæt æggeblommen, og kør et kort øjeblik. Tag dejen op, og tryk den sammen. Pak den ind i film, og lad den hvile i køleskabet i mindst ½, men gerne 1 hel time, så bliver de færdige ostestænger mere sprøde.
Rul dejen till cm tykke pølser, og skær dem i 7-8 cm lange stænger. Bages midt i ovnen ved 180º i 10-12 min., eller til de er gyldne. Pas på, at de ikke bliver for mørke, for så kan de blive bitre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her