Logo

Ostesnurrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(24 stk)

50 g smør,
5 dl mælk,
50 g gær,
5 dl revet ost, fx Emmentaler
2 spsk sirup,
1 spsk salt,
18 dl hvedemel,
1 æg.

Smelt smørret, tilsæt mælken og varm til det er lunkent. Gæren smuldres i en stor skål og væsken tilsættes under omrøring. Tilsæt 4 dl af osten, sirup og salt. Rør hvedemel i indtil dejen slipper. Lad dejen hæve i 40 minutter, dækket af et viskestykke. Drys lidt hvedemel på bordet, ælt dejen til den er smidig og del den i to ruller. Hver rulle deles i 12 portioner der trilles til stænger, som snurres sammen ved at vride modsat fra hver ende. Sæt ostesnurrerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 30 minutter. Snurrerne pensles med sammenpisket æg og drysses med resten af osten. Bages ved 250º i ca. 7 minutter.

Tips: God til supper, fx. tomatsuppe.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?