Logo

Ostesnurrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(24 stk)

50 g smør,
5 dl mælk,
50 g gær,
5 dl revet ost, fx Emmentaler
2 spsk sirup,
1 spsk salt,
18 dl hvedemel,
1 æg.

Smelt smørret, tilsæt mælken og varm til det er lunkent. Gæren smuldres i en stor skål og væsken tilsættes under omrøring. Tilsæt 4 dl af osten, sirup og salt. Rør hvedemel i indtil dejen slipper. Lad dejen hæve i 40 minutter, dækket af et viskestykke. Drys lidt hvedemel på bordet, ælt dejen til den er smidig og del den i to ruller. Hver rulle deles i 12 portioner der trilles til stænger, som snurres sammen ved at vride modsat fra hver ende. Sæt ostesnurrerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 30 minutter. Snurrerne pensles med sammenpisket æg og drysses med resten af osten. Bages ved 250º i ca. 7 minutter.

Tips: God til supper, fx. tomatsuppe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelske kiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pumpkins pie - GræskartærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløde-æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CrannachanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os