Logo

Baconsnurrer med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baconsnurrer med flødeost

 

# Ingredienser

75 g smør

2½ dl sødmælk

25 g sukker

1 tsk groft salt

25 g gær

400+50 g hvedemel

1 tsk bagepulver (strøget)

 

Fyld:

125 g bacon i skiver

150 g flødeost

3 spsk klippet purløg

1 spsk hakket oregano

sort peber

1 æg til pensling

 

* Tilberedning

Smelt smør sammen med mælk.

Tilsæt sukker og salt og når det er kølet lidt af, smuldres gæren ud i.

Ælt 350 g mel i til du har en glat og stadig klistret dej.

Dæk skålen med et fugtigt viskestykke og stil den til hævning i 1½ time.

Steg imens bacon sprødt i en tør pande og hak det groft.
Når dejen er hævet, tilsættes bagepulver og resten af melet.

Ælt dejen sammen til den er smidig.

Rul den ud i et rektangel og smør flødeosten på.

Drys med purløg, oregano og den hakkede stegte bacon.

Krydr med peber og rul den sammen på langs til en lang pølse.

Skær pølsen i 8 tykke skiver og læg dem tæt i en form beklædt med bagepapir.

Lad bollerne efterhæve i 30 min.

Pensl med æg og bag dem 30-40 min ved 180 °C.

 

Energi pr stk.: 1691KJ/404Kcal. Næring pr. 100 g: Protein: 8,1g. Kulhydrat: 35,1 g. Fedt: 13,8 g.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?