Logo

Banan-vanilje kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker kage med banan og vanilje samt nem glasur. Hvis man ikke er til vanilje kan denne ingrediens erstattes af kanel. Perfekt til skolen eller arbejdspladsen. Eller til søndagskaffen.

 

Kage:
500 g sukker
600 g hvedemel
2 spsk vanilje
3 mosede bananer
3 tsk natron
7 1/2 dl kærnemælk
175 g smeltet smør eller flydende Becel
 
Glasur:
120 g smeltet smør
250 g flormelis
2 spsk cacao
1 æg
 
Hvedemel, natron, vanilje, sukker og kærnemælk blandes, smørret tilsættes.
Det røres godt sammen og tilsidst tilsættes de mosede bananer.
Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved ca. 200°C i ca. 40 minutter.
Glasur:
Laves mens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og cacao.
Ægget tilsættes under kraftig omrøring.
Glasuren smøres på lige når kagen er taget ud af ovnen.
Kagen er fryseegnet
Tips: vanilje kan også erstattes af kanel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvede- og honningsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TortillaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julestænger med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os