Logo

Banankage uden sukker- diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Banankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med sødemiddel. Dog skal diabetikere ikke spise uhæmmet af kagen, da bananer indeholder forholdsvis meget kulhydrat.

 

3 æg
70 g ATWEL sødemiddel svarende til 85 g sukker
2 tsk Vanillesukker
125 g hvedemel
1 tsk Bagepulver
50 g smeltet afkølet margarine
1 moset banan

Pynt:
smeltet chokolade

Pisk de hele æg med vanilje og sødemiddel. Bland hvedemel, ATWEL og bagepulver sammen og bland det i dejen, skiftevis med margarinen. Bland tilsidst den mosede banan i. Hæld dejen i en franskbrødsform ( ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen i 55 min. Ved 175 º.

Pyntes med lidt smeltet chokolade.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SmørcitroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PassionstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med syltetøj og cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os