Logo

Basilikumkrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basilikumkrans

 

Basilikumkrans smager godt til suppe samt til gryderetter, hvor der indgår tomater og løg.

1 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 50 min. Bagetid: 20-25 min. Fryseegnet.

 

#

50 g smør eller margarine

3 dl mælk

25 g gær

2 tsk salt

1 tsk basilikum

175 g sigtemel (knap 3 dl)

ca. 175 g hvedemel (knap 3 dl)

1 bdt persille

*

1. Smelt fedtstoffet og bland det med mælken.

Lad det blive fingervarmt. Udrør gæren heri.

 

2. Tilsæt salt, basilikum og sigtemel.

Kom hvedemel i og ælt dejen blank og smidig.

Stil dejen til hævning på et lunt sted i ½ time.

 

3. Ælt dejen sammen igen og ælt finthakket persille i.

Rul dejen til en lang pølse som formes til en krans.

Læg den på bagepladen beklædt med bagepapir.

Lad brødet efter- hæve i 20 min.

 

4. Pensl brødet med vand og snit det med en skarp kniv.

Bag det midt i ovnen ved 225 °C i 20-25 min.

 

Basilikumkrans

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her