Logo

Basilkumbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækkert brød med blandt andet basilikum og cheddarost. Kan for eksempel serveres som tilbehør som forret eller som mellemmåltid.

 

50 g smør
2 ½ dl mælk
50 g gær
100 g reven cheddarost
75 g fuldkornshvedemel
½ tsk salt
3 tsk tørret basilikum
ca. 400 g hvedemel

Smelt smørret, tilsæt mælken og rør gæren ud heri, når mælken er lille fingervarm.
Tilsæt reven ost, fuldkornshvedemel, salt og basilikum og rør det sammen.
Ælt hvedemelet i ad et par gange og ælt dejen godt igennem på bordet. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse et lunt sted, det tager ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og form den til et brød.
Læg det i en smurt form og lad det efterhæve i 20 min.
Pensl brødet med sammenpisket æggehvide og bag det i ca. ½ time ved 200º på nederste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her