![Bedstefars skæg kage uden syltetøj Denne kage kan laves med og uden syltetøj, og her er opskiften på hvordan man laver denne lækre kage uden syltetøj. Ovenpå kagen lægges et lækkert marengslåg. Perfekt til en søndagskaffe eller gæster.](/images/articles/s2/2015/4/23/bedstefars-skæg-kage-uden-syltetøj.jpg)
250 g smør/margarine
250 g sukker
2-3 æggeblommer
500 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 dl mælk
Marengs.
2-3 æggehvider
250 g flormelis
250 g kokosmel
Dejen blandes og kommes i bradepande/form.
Forbages ca. 15 minutter ved 170°, til overfladen er stiv.
Æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk melis piskes i.
Resten af melis og kokosmel vendes i.
Marengsmassen fordeles over kagen.
Bagetid:
Yderligere ca. 15 minutter, til marengsmassen er stiv og gylden.