Logo

Birkeskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre birkeskage der deles i lag og fyldes med abrikosmarmelade. Kagen indeholder mange lækre ting så som nødder, rosiner og kanel. Velbekomme.

 

Kage

2 æg
2 dl sukker
2 dl hvedemel
2 dl birkes (gerne blå)
1 tsk bagepulver
1 tsk reven citronskal
1 dl hakkede nødder og rosiner
1 tsk kanel (kan udelades)
2 dl cremefraiche

fyld: abrikosmarmelade

Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt så resten af ingredienserne undtagen cremefraiche, som røres i til allersidst. Dejen hældes i en smurt sandkageform og bages ved 180C i ca. 50 min. Når birkeskagen er kold, deles den i to eller tre lag, som smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, og kagen lægges sammen igen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød med solsikkekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller uden mælk og ægMan kan faktisk godt lave boller med tre ingredienser: gær, sukker og olie. Og dette er...
• Amerikanske "flapjack" pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!