Logo

Blåbærmuffins med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Muffins med bær og med en del af smørret erstattet med yoghurt og med havregryn og hvedekim i stedet for udelukkende hvedemel.  Perfekt på brunchbordet.


100 g smør
3 dl hvedemel

1 dl hvedekim

2 dl havregryn

2 dl sukker

2 tsk bagepulver

en knivspids salt
3 æg

2 dl yoghurt naturel. 
4 dl frosne eller frisk blåbær

*


Muffins med bær og med en del af smørret erstattet med yoghurt og med havregryn og hvedekim i stedet for udelukkende hvedemel.
 
Smelt smøret og køl det lidt af.
Bland hvedemel, hvedekim, havregryn, sukker, bagepulver og salt i en skål.
Pisk æggene sammen, rør det smeltede smør i og derpå yoghurt naturel.
Vend melblandingen med æggemassen.
Vend de frosne eller frisk blåbær i.
Fordel dejen i muffinsforme.
Bag kagerne i 15-20 minutter ved 225°C.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?