Logo

Blåbærmuffins med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Muffins med bær og med en del af smørret erstattet med yoghurt og med havregryn og hvedekim i stedet for udelukkende hvedemel.  Perfekt på brunchbordet.


100 g smør
3 dl hvedemel

1 dl hvedekim

2 dl havregryn

2 dl sukker

2 tsk bagepulver

en knivspids salt
3 æg

2 dl yoghurt naturel. 
4 dl frosne eller frisk blåbær

*


Muffins med bær og med en del af smørret erstattet med yoghurt og med havregryn og hvedekim i stedet for udelukkende hvedemel.
 
Smelt smøret og køl det lidt af.
Bland hvedemel, hvedekim, havregryn, sukker, bagepulver og salt i en skål.
Pisk æggene sammen, rør det smeltede smør i og derpå yoghurt naturel.
Vend melblandingen med æggemassen.
Vend de frosne eller frisk blåbær i.
Fordel dejen i muffinsforme.
Bag kagerne i 15-20 minutter ved 225°C.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HasselnøddebrødNødder i brød giver en specielt god aroma. Inden bagningen ristes nødderne let, det...
• Stikkelsbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvedetortillaerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet bananasplitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os