Logo

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse muffins er bare utrolig lækre. Det er nok kombinationen af hv4id chokolade og blåbær der gør kagerne himmelske. Prøv dem som dessert, til brunch eller som snack.


75 g smør
2 ½ dl sukker
2 æg
2 dl cremefraiche 18%
4 ½ dl hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
150 g blåbær
100 g grofthakket hvid chokolade

*
 
Rør smør og sukker sammen, til det er blødt.
Pisk så æggene i et ad gangen, og tilsæt cremefraiche.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør det sammen.
Kom blåbær og hvid chokolade i, bland forsigtigt, og fordel dejen i 10
smurte muffinsforme.
Bag dem ca. 30 min. ved 180°C (mærk efter med en gaffel eller pind, om de
er bagte - hvis der sidder dej på gaflen, når du trækker den ud, er de
stadig ikke helt bagte). Drys eventuelt de færdige muffins med lidt
flormelis.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?