Logo

Blåbærmuffins med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muffins er som regel lette at lave og smager fantastisk. Og disse blåbær muffins med blandt andet ingefær og valnødder er ingen undtagelse. Prøv den til eftermiddagskaffe, eller på picnic.


14 stk

2 æg
100 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
1,75 dl vindruekerneolie
3 dl blåbær
100 g valnødder
300 g hvedemel
1/2 tsk fint salt
1 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
2 tsk stødt ingefær

*

Pisk æggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olie. Hak valnødder groft og bland dem i massen sammen med blåbær. Sigt hvedemel, salt, natron, bagepulver, kanel og ingefær i og bland dejen omhyggeligt. Kom dejen i smurte muffinforme, fyld dem næsten helt.
Bag dem ved 200º i ca. 20-25 min, til de er hævede og let brune.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glumsø æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skånsk rugbrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HanekamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt og nødde yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
55112-11-2014 09:16:20 line
Mums

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os