Logo

Blåbærpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager smager dejligt, og blåbær kan næsten kun gøre padekagerne bedre. Her er opskriften på nogle lette men lækre pandekager. Perfekt til brunch, eller morgenmad på sengen.


200 g hvedemel
2 store tsk bagepulver
et nip salt
75 g flormelis
2 æg
knap 3 dl kærnemælk
50 g smeltet smør + smør til bagning
250 g blåbær friske eller frosne
3 spsk ahornsirup

*
 
Rør hvedemel, salt, sukker og bagepulver sammen.
Rør smeltet smør, kærnemælk og æg sammen.
Bland det hele.
På grund af bagepulveret der virker med det samme skal dejen ikke vente, men bages straks.
Steg dem i smør på en pande, bag dem små, så der kan være 3 ad gangen.
Drys pandekagerne med en skefuld blåbær inde de vendes.
Vend når de er faste nok til at vendes, bag færdig på den anden side. Resten af blåbærrene røres med siruppen til de safter lidt.
Spis med resten af blåbærrene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HøvlspånerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkiske brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaoglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os