Logo

Blødende chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blødende chokoladekage kendes også som chokoladefondant. Desserten kaldes sådan på grund af, at kagen bløder eller flyder ud, når der tages en bid. Kagerne er overraskende lette at lave, og smager dejligt.


400 g smør
400 g mørk chokolade
320 g flormelis
320 g hvedemel
5 g bagepulver
500 g æg (ca 8 æg)

*
 
Smør og chokolade smeltes sammen.
Flormelis, hvedemel, bagepulver sigtes i den smeltede masse og æggene vendes i.
Fordeles i muffinsforme, som er foret med papirkageforme.
Fryses.
Tages op lige inden serveringen, og bages 8-10 min.
De skal være bløde (flydende) indvendig.
Kan serveres med vanilje is og/eller frugt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags sigtebrødDet skønne brød har en dejlig mild smag af kommen og en tæt konsistens, fordi det er bagt...
• SkorpebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gær Scones En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os