Logo

Blommemuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse muffins med blommer er dejlig lette at lave og smager fantastisk. Prøv dem til brunch eller som eftermiddagssnacks til kaffen. Blommerne kan erstattes af æbler, nektariner eller fersken.

 

 

2 æg  
75 g sukker  
150 g hvedemel  
90 g havregryn  
2 tsk bagepulver  
1/2 tsk vaniljesukker  
3 spsk solsikkeolie  
1 dl skummetmælk  
50 g rosiner eller korender  
6 store blommer, Viktoria- eller kirkesblommer

*
 
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Sigt melet i dejen sammen med bagepulver og vaniljesukker.
Rør forsigtigt havregryn, olie og mælk i.
Udsten blommerne og skær dem i små stykker.
Vend rosiner og blommer i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller indsæt 1 papirform i stedet for at smøre dem.
Bages i ca. 30 minutter ved 180ºC i en forvarmet ovn.
 
Tips: Parpirforme kan købes i alle større supermarkeder. Bruges der kun
papirforme sættes de dobbelt, da kagerne ellers flyder ud.
Blommer kan erstattes med æbler, nektariner eller fersken.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodskage med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtige majspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!