Logo

Blueberry cake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre blåbærkage til fødselsdag, dessert, brunch eller lignende. Der er mange muligheder. Kagen er forholdsvis let at lave og smager lækkert. Server gerne med flødeskum



1 pakke kagemix til sandkager
3 dl vaniljecreme
½ dl jordbærsaft
1 ½ dl vand
3 blade husblas
225 g optøede frosne blåbær
2 dl piskefløde

*

Bag sandkagen i en springform efter anvisningen på pakken eller ved 175°C i ca. 35 minutter.
Vend kagen ud, lad den køle og vask formen.
Del kagen i to bunde og læg vaniljecreme imellem.
Hæld saft og vand i en kasserolle.
Kom husblasen i koldt vand i 5 minutter, kram den og læg den i saften.
Varm den til husblasen smelter.
Hæld halvdelen af husblasblandingen i springformen.
Stil den koldt til den er stiv.
Læg blåbærrene på den stivnede gele, hæld resten af geleblandingen
over, er geleen begyndt at stivne, så varm den forsigtig.
Stil formen koldt igen.
Læg den fyldte kage i formen og tryk den let ned.
Dyp hurtigt formen i varmt vand og tag kagen ud.
Stil den koldt i mindst 3 timer.
Pisk fløden til skum og server den til kagen eller sprøjt den på kanten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her