Logo

Boller - danske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskrift på danske boller. Navnet skyldes nok det faktum, at opskriften laves med danskvand. Prøv dem og se og de synes de smager bedre and andre boller.


200 g margarine
6 æg
6 spsk sukker
1/2 tsk salt
75 g gær
2 1/2 dl danskvand
900 g hvedemel

*

 
Smelt margarine og køl af, æg og sukker piskes, gæren røres ud i danskvand og så hældes æggemassen i, så margarine og hvedemel med salt og det æltes godt.
Skal hæve 30 min.
Form ca 30 stk boller og lad hæve igen 60 min.
Bages ved 200°C ca 15 min miderste rille

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Verdens bedste brød, sådan er det bareHar du hørt om verdens bedste brød? Det brød, der bages i gryde og bliver så utroligt...
• Kirsebærlagkage fra SchwarzwaldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikostærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os