Logo

Boller med A38

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Disse boller med A38 er super hurtige og nemme at lave. prøv dem i madpakken, til eftermiddagskaffen eller fødselsdagen. For variation så prøv med rosiner, hørfrø, eller valnødder i dejen.


50 g gær
1 dl A38
1/2 dl olie
50 g sukker
1/2 tsk salt
500-700 g hvedemel

*

 
Opløs gær med 1,5 dl lunken vand.
Bland A38, olie og sukker i.
Lige inden man kommer hvedemel i, skal salten i og det hele æltes godt sammen.
Dejen skal klistre lidt og skal ikke forhæve, kun på pladen.
Tril bollerne og læg dem på en smurt plade og lad dem hæve ca. 45 min.
Pensl med mælk eller æg. (kan undlades)
Stil ovnen på 250°C eller varmluft 220-230°C.
Bages ca. 10 min til de er gylden brune.
 
Tips: Kom evt. rosiner, solsikkekerner, hørfrø, valnødder eller linser i.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (16 stemmer)
Siden er blevet set 9.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dajmkage med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PeberkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipan tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold, flamberet Cointreau­-mandelbisquit med ribsmousselineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os