Logo

Boller med frysetørret hindbær og græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Boller med frysetørret hindbær og græskarkerner 

 

# Ingredienser

½ liter sødmælk, lunken
50 g gær
50 g smeltet smør
1 tsk salt
1 tsk sukker
2-3 spsk frysetørret hindbær
1 dl hakkede græskarkerner
750 g hvedemel
50 hvedemel til bordet/æltning
1 sammenpisket æg til pensling

 

* Tilberedning

Lun mælken til det er lillefinger-varmt, rør gæren udi, til det er opløst.

Kom salt, sukker, frysetørret hindbær, hakkede græskarkerner i.

Rør hvedemelet i til dejen er mættet.

Må gerne være lidt klistret.

Lad dejen hvile tildækket et lunt sted i 1 time.

 

Ælt den hurtigt igennem, tilsæt evt. ekstra mel for at mætte den.

Form boller af dejen ca 14 stk, kom dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca 30 min.

Pensles med sammen pisket æg.

Bages ved 200 °C i ca 17 min. Afkøles på rist.

 

Energi pr bolle: 1098 kJ(261 kcal) Energi pr 100g: Protein: 16%. Fedt: 24%. Kulhydrat: 60%.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?