Logo

Brød til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
del af buffet til ca 40 personer.

2 1/2 l. koldt vand
75 g gær
1 1/2 kg hvedemel
1 1/2 kg durumhvedemel
1 spsk salt

Rør gæren ud i vandet i en stor skål eller dejtrug, og tilsæt salt og hvedemel.
Blandingen af durumhvedemel og almindeligt hvedemel giver godt brød, men du kan også bruge rent hvedemel.
Dejen skal være ret klistret.
Læg låg over, og lad den hæve i køleskabet natten over eller i 8-1 2 timer.
Kom rigeligt med hvedemel på hænderne, og form 6 brød fordelt på 3 bageplader beklædt med bagepapir.
Bag brødene i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 40 minutter.
Dejen tilberedes dagen før og bages om morgenen, den dag brødene skal spises.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønsagspandekager med tomatsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Speltboller med squash og gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags indbagte pærer og jordbær coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os