Logo

Brød til bøfsandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 dl lunkent vand
20 g gær
20 g margarine
1/2 tsk salt
ca. 150 g hvedemel
 
Udrør gæren med vandet.
Tilsæt margarine, salt og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Del dejen i 6 stykker.
Rul dem til boller, der trykkes flade (ca. 9 cm. i diameter).
Prik dem med en gaffel.
Pensl dem med sammenpisket æg.
Lad dem hæve tildækket et lunt sted 10-15 min.
Bag dem ca. 10 min. ved 225ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skumkage - bedstefar med skægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HanekamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med kardemomme og cremefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os