Logo

Bradepandekage med abrikosfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kage lavet i bradepande smager dejligt til eftermiddagskaffen eller til kagebordet efter dessert. Kagen med abrikos og glasur er let at lave og ser super flot ud.


250 g smør
250 g flormelis
3 hele æg
3 spsk kakao
400 g hvedemel
2 toptsk bagepulver
2 dl varm mælk
Fyld :
500 g abrikosmarmelade
Glasur :
100 g flormelis
1 spsk kogende vand
Pynt evt. med 10 halve mandler

*

Smør og sukker røres hvidt og luftigt.
Æggeblommerne røres i en ad gangen; derefter røres kakaoen i. Bagepulveret blandes i melet, der røres i skiftevis med mælken. Æggehviderne piskes stive og vendes i til slut.
Smør en bradepande godt med smør og bred dejen ud heri.
Sæt kagen i ovnen på den midterste rille, ved 200°C.
Bages ca. 25 min.
Kagen vendes ud af bradepanden og køler af på en rist.
Skær den igennem på langs, så stykkerne er lige brede.
Smør den ene del med abrikosmarmeladen, læg den anden del over. Kagen overtrækkes med glasuren.
Pynt evt. med de halve mandler, og – hvis du har lyst – kan du tage 1 dl af marmeladen, og smør kanterne med den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her