Logo

Bradepandekage med ananasjuice og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kage lavet i bradepande er en lækker kombination af annanas og chokolade. Kagen er let at lave og er lækker som dessert eller til eftermiddagskaffen.


240 g blødt smør eller margarine
240 g sukker
4 æg
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl letmælk
1 dl ananasjuice
120 g mørk chokolade
1 ½ dl ananasjuice

 
Glasur :
3 dl (150 g) flormelis
2 spsk ananasjuice eller vand

*
 
Smør og sukker piskes, til det er hvidt og luftigt.
Æggene røres i ét ad gangen.
Hvedemel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med ananasjuice og mælk.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen.
Dejen hældes i en smurt bradepande (ca 30X35 cm)
Bages i en 175°C varm ovn i ca 35 min.
Kagen prikkes og overhældes med juicen.
Kagen afkøles.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?