Logo

Bradepandekage med ananasjuice og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne kage lavet i bradepande er en lækker kombination af annanas og chokolade. Kagen er let at lave og er lækker som dessert eller til eftermiddagskaffen.


240 g blødt smør eller margarine
240 g sukker
4 æg
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl letmælk
1 dl ananasjuice
120 g mørk chokolade
1 1/2 dl ananasjuice

 
Glasur :
3 dl (150 g) flormelis
2 spsk ananasjuice eller vand

*
 
Smør og sukker piskes, til det er hvidt og luftigt.
Æggene røres i ét ad gangen.
Hvedemel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med ananasjuice og mælk.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen.
Dejen hældes i en smurt bradepande (ca 30X35 cm)
Bages i en 175°C varm ovn i ca 35 min.
Kagen prikkes og overhældes med juicen.
Kagen afkøles.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekage 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage med chokoladeovertrækEn opgradering til den klassiske banankage i det der i denne opskift kommer et lækkert...
• Louises sandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os