Logo

Bradepandekage med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en spændende kage lavet i bradepande. Kagen har en lækker kombination af appelsin og mørk chokolade. Prøv kagen næste gang du har gæster, som dessert eller til eftermiddagshyggen. Let og lækker.


3 æg
350 g sukker
250 g smør
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk  kakao
2 tsk vaniljesukker
3 spsk appelsinmarmelade
2 1/2 dl mælk
50 g hakket appelsinskal
100 g mørk chokolade
125 g smør
100 g flormelis
1 æggeblomme
2 tsk vaniljesukker
3-4 tsk kaffepulver (Nescafé)

*

Pisk æg og sukker skummende.
Smelt smørret og lad det svale.
Rør smørret i æggemassen.
Bland hvedemel, bagepulver, cacao og vaniljesukker og rør det i dejen
skiftesvis med marmelade og mælk.
Tilsæt appelsinskal.
Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Smelt chokoladen.
Rør smør og flormelis sammen.
Rør æggeblommen i sammen med vaniljesukkker og kaffepulver.
Rør den afsvalede chokolade i.
Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel.
Skær kagen i små firkanter ved serveringen.
Fryse-egnet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SveskepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde/hindbærroulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Trifli med sommerbær og yoghurtcremeSlut en dejlig middag af med en skøn dessert - en trifli med sommerbær

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os