Logo

Bradepandekage med chokolade og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne kage lavet i bradepande smager lækkert. Kagen med mandler og chokolade er let at lave og passer perfekt til fødselsdag, til eftermiddagshygge eller som nem dessert eventuelt med vaniljeis.


150 g sukker
150 g smør
3 æg
200 g hvedemel
1/2 dl kærnemælk
25 g hakkede mandler
25 g hakket chokolade
1 tsk bagepulver

*

Smør og sukker røres sammen, æggene røres i et af gangen, bagepulver, mandler og chokolade blandes med hvedemel og tilsættes sammen med kærnemælken, det hele røres sammen til en ensartet dej, som fyldes i en bradepande ca. 20x24 cm. og bages på nederste rille ved 200°C i ca. 30 min. Når kagen er afkølet tages den ud af formen og anbringes på en bagerist.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MaraboubollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilistykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med bacon og skinkeEn lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for...
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!