Logo

Bradepandekage med chokolade og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kage lavet i bradepande smager lækkert. Kagen med mandler og chokolade er let at lave og passer perfekt til fødselsdag, til eftermiddagshygge eller som nem dessert eventuelt med vaniljeis.


150 g sukker
150 g smør
3 æg
200 g hvedemel
½ dl kærnemælk
25 g hakkede mandler
25 g hakket chokolade
1 tsk bagepulver

*

Smør og sukker røres sammen, æggene røres i et af gangen, bagepulver, mandler og chokolade blandes med hvedemel og tilsættes sammen med kærnemælken, det hele røres sammen til en ensartet dej, som fyldes i en bradepande ca. 20x24 cm. og bages på nederste rille ved 200°C i ca. 30 min. Når kagen er afkølet tages den ud af formen og anbringes på en bagerist.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?