Logo

Bradepandekage med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem og hurtig opskriften på en citronkage lavet i bradepande. Kagen er hurtig at lave og perfekt til eftermiddagskaffen, gæsterne eller helt almindelig hygge. Lækkert hjemmebag til hele familien.


Dej:
375 g smør
375 g sukker
1 spsk vaniljesukker
reven skal af 1 citron
6 hele æg
375 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
Glasur:
150 g flormelis
saften af 2 citroner
reven skal af 1 citron

*

Smørret røres blødt, tilsæt sukker og vaniljesukker og rør til det er hvidt.
Tilsæt citronskal samt æggene et ad gangen.
Hvedemel blandes godt med hjortetaksaltet, og det røres med let hånd i de øvrige ingredienser.
Smør en bradepande eller beklæd den med bagepapir.
Fyld dejen i og bred den jævn ud.
Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 180°C i ca. 30 minutter.
Rør flormelis med citronsaft samt den revne skal.
Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her