Logo

Bradepandekage med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nem og hurtig opskriften på en citronkage lavet i bradepande. Kagen er hurtig at lave og perfekt til eftermiddagskaffen, gæsterne eller helt almindelig hygge. Lækkert hjemmebag til hele familien.


Dej:
375 g smør
375 g sukker
1 spsk vaniljesukker
reven skal af 1 citron
6 hele æg
375 g hvedemel
1/2 tsk hjortetaksalt
Glasur:
150 g flormelis
saften af 2 citroner
reven skal af 1 citron

*

Smørret røres blødt, tilsæt sukker og vaniljesukker og rør til det er hvidt.
Tilsæt citronskal samt æggene et ad gangen.
Hvedemel blandes godt med hjortetaksaltet, og det røres med let hånd i de øvrige ingredienser.
Smør en bradepande eller beklæd den med bagepapir.
Fyld dejen i og bred den jævn ud.
Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 180°C i ca. 30 minutter.
Rør flormelis med citronsaft samt den revne skal.
Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baconbrød til picnicPerfekt tilbehør til en picnic, men den røgende smag af bacon gør, at brødet næsten i sig...
• Let æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med kokoslågPrøv opskriften på en lækker kage med kokoslåg. Kagen er let og hurtig at lave. Og smager...
• AnanasdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os