Logo

Bradepandekage med frugtfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker kage lavet i bradepande med fyldt af blandt andet gulerødder og ananas. Kagen er let og nem at lave. Pynt gerne med glasur med mandler, hvilket gør kagen ekstra flot. Kage til kaffen.


4 æg
500 g sukker
300 g plantemargarine
250 g revne gulerødder
400 g bl. ananas stk
200 g kokosmel
550 g hvedemel
3 tsk natron
1 spsk vaniljesukker
200 g flormelis
2-3 dråber spilkogende vand

*

Æg, sukker og margarine røres godt.
Gulerødder, ananasmos og kokosmel, kommes i.
Hvedemel, natron og vaniljesukker kommes i til sidst.
Kom dejen i en bradepande med bagepapir.
Stil kagen på næstnederste rille i ovnen.
Bag kagen i 20 min. ved 175°.
Skru ovnen ned på 150°C og bag kagen i 20 min.
Overtrækkes med mandelglasur, når den er kold.
Kan fryses, men kom da IKKE glasur på.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Schweisisk gulerodskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønne med pistacie og yoghurt cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Specier 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødgrød med isIngen sommer i Danmark uden rødgrød. Grøden her er tætpakket med bær og kraftig i smagen....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os