Logo

Bradepandekage med kokoslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv opskriften på en lækker kage med kokoslåg. Kagen er let og hurtig at lave. Og smager himmelsk. Perfekt hvis man vil have lidt godt i hverdagen, som hjemmebag til søndagskaffen og lignende.


250 g smør
250 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
250 g kartoffelmel
3 tsk bagepulver
3 dl mælk
4 æggehvider
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
100 g kokosmel

*


Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt.
Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver.
Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i
skiftevis med mælken.
Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200°C i ca 20 min.
Imens piskes hviderne stive.
Irøres sukker af et par gange og tilsættes vaniljesukker og kokosmel. Bred dejen over den halvbagte kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 min.
Afkøles i bradepanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her