Logo

Bradepandekage med kokosmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en nem og lækker kage med kokos. Prøv kagen som lækkert hjemmebag til gæsterne, til søndagskaffen, eller til fødselsdag.


Dej:
250 g smør
200 g sukker
2 hele æg
3 æggeblommer
50 g kokosmel
100 g rosiner
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
3 æggehvider.

Glasur:
250 g flormelis
1 spsk kakao
2- 3 spsk spilkogende vand.

Drys:
25 g kokosmel.

*


Smør og sukker røres godt, tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert, tilsæt æggeblommerne, og rør godt.
Kom kokosmelet og rosinerne i melet, der blandes med bagepulveret. Det røres i skiftevis med mælken.
Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst.
Fyld dejen i en bradepande, der er belagt med bagepapir.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 190°C i ca. 20 min.
Køl kagen af på en bagerist, og overtræk den med glasuren, drys med kokosmel.
Kagen skæres ud i passende stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her