Logo

Brombær muffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g (frosne) brombær
125 g sukker
100 g smør
2 æg
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
1 dl piskefløde
50 g mørk chokolade
flormelis
 
Brombær optøes i en si.

Pisk sukker og smør til det er hvidt.

Tilsæt æg, et ad gangen.
Bland hvedemel, salt og bagepulver og kom det i dejen.
Tilsæt fløde og hakkket chokolade.
Vend forsigtigt brombærrene i.
Linseformene fyldes halvt op med dej og bages ved 200°C i 15 min.
Afkøles og drysses med flormelis.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Småkager med appelsinsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HeksekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Surbrød med rosmarinskorpeSurbrød tager ofte lang tid at lave fordi de skal hæve. Men de smager til gængæld også...
• Sommerbær-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!