Logo

Brownies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

250 g smør
150 g mørk chokolade
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
200 g valnødkerner

Bræk chokoladen i småstykker og smelt dem sammen med smørret. Pisk de hele æg og sukkeret tykt og skummende. Hak valnødderne. Blandmel, kakao og valnødderne og bland det forsigtigt i æggeblandingen. Bland den afkølede smør-chokolade blanding i, og kom den i en velsmurt form ca. 20 x 40 cm og bag kagen ca. 35 min ved 175 0.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maltet sigtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejsbund med sveske og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors brunkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os