Logo

Ananaskage med chokoladefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl ananasjuce
240 g margarine
240 g sukker
4 æg
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
120 g mørk chokolade

Margarine og sukker røres sammen.
Æggene tilsættes et af gangen.
Hvedemel og bagepulver blandes.
Røres i skiftevis med ananasjuce og mælk.

Chokoladen hakkes i små stykker, som vendes i dejen.
Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 30x35 cam ), og bages i ca. 1 time ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her