Logo

Brugsens lynboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl mælk
35 g gær
75 g smør eller margarine
4,5 dl hvedemel (270 g)
1 spsk sukker
1/4 tsk salt
1 æg

Mælken lunes, og gæren udrøres heri.

Fedtstoffet smuldres i hvedemelet.

Mælk, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen slås godt igennem i skålen.

Dejen sættes på en plade med bagepapir med to skeer, og hæver et lunt sted i ca. 15 minutter.
Kan pensles med sammenpisket æg.

Bages ved 200°C i ca. 15-20 minutter, afhængig af størrelse.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnsjosbrødTilberedningstid: ca. 35 min. Hævetid, i alt: 40 min. Bagetid: 35-40 min. Fryseegnet....
• Lagkagesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med A38Disse boller med A38 er super hurtige og nemme at lave. prøv dem i madpakken, til...
• AmbrosiatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os