Logo

Brownies med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

175 g smør
200 g Toms mørk plade chokolade
170 g sukker
3 æg
75 g valnødder
60 g hvedemel

(1) Smelt smørret i en tykbundet gryde og bland chokoladen i efter gryden er taget af blusset.
(2) Sukker og æg piskes til en lind æggesnaps.
(3) Nødderhakkes groft og vendes i melet.
(4) Hvedemel og nødder vendes derefter forsigtigt i æggesnapsen.
(5) Tilsidst blandes smør og chokolade nænsomt i.
(6) Dejen hældes i en smurt bageform (ca. 20 x 30 cm) og bages ved 200° i ca. 25 - 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her