Logo

Citronmuffins med blå birkes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelse!

200 g smør
4 æg
3 dl sukker
1 ½ - 2 dl mælk
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl blå birkes
ca. 3 spsk citron-puré…. Forklaring følger nederst!

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen.
2. Tilsæt citron-blanding til smørret!
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver og blå birkes i en skål.
5. Mælk, smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
7. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.

Citron-puré – god til at give den intense citronsmag i fx kager…
Citroner skrælles med en tynd-skræller, så kun det gule skrælles af!
Disse skrælle blendes fint, og der tilsættes netop så meget citronsaft, at konsistensen bliver ”grødet” – uden at være for fugtig!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her