Logo

Citronmuffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
300 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl vand
1 citron
citronsaft
 
Glasur: flormelis og citronsaft    
Rør fedtstof og sukker godt sammen, tilsæt æggene 1 ad gangen.
Rør hvedemel og bagepulver i.
Riv citronen fint og rør revet citronskral samt lunken vand i.
Kom dejen i papirsforme, max ⅔ fyldt.
Bages ved 220ºC (varmluftovn 190ºC) i 10-15 min,

 
Glasur: Lav glasur hvori der tilsættes citronsaft. Lægges oven på kagerne,
evt i fine mønstre.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her