Logo

Citronmuffins med blå birkes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelse!

200 g smør
4 æg
3 dl sukker
1 1/2 - 2 dl mælk
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl blå birkes
ca. 3 spsk citron-puré…. Forklaring følger nederst!

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen.
2. Tilsæt citron-blanding til smørret!
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver og blå birkes i en skål.
5. Mælk, smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
7. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.

Citron-puré – god til at give den intense citronsmag i fx kager…
Citroner skrælles med en tynd-skræller, så kun det gule skrælles af!
Disse skrælle blendes fint, og der tilsættes netop så meget citronsaft, at konsistensen bliver ”grødet” – uden at være for fugtig!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Trines gode brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymer-æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillefromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os