Logo

Citronmuffins med blå birkes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelse!

200 g smør
4 æg
3 dl sukker
1 ½ - 2 dl mælk
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl blå birkes
ca. 3 spsk citron-puré…. Forklaring følger nederst!

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen.
2. Tilsæt citron-blanding til smørret!
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver og blå birkes i en skål.
5. Mælk, smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
7. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.

Citron-puré – god til at give den intense citronsmag i fx kager…
Citroner skrælles med en tynd-skræller, så kun det gule skrælles af!
Disse skrælle blendes fint, og der tilsættes netop så meget citronsaft, at konsistensen bliver ”grødet” – uden at være for fugtig!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?