Logo

Brunsviger 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
50 g sukker
1/2 tsk salt
1 1/2 tsk kardemomme
50 g smør
50 g gær
31/2 dl lunken mælk

Fyld:
150 g blødt smør
300 g farin
3 spsk mørk sirup

Pynt: Farin.

Bland melet med sukker, salt og kardemomme og smuldr smørret i det. Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt den.
Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i ca. 20 minutter.
Form den til en kugle og lad den hvile i et par minutter, mens du lægger
bagepapir i en bradepande.
Rul så dejen ud til samme størrelse som bradepanden og læg den i.
Rør alle ingredienserne til fyldet sammen og fordel det i et jævnt lag over kagen.
Drys et godt lag farin over hele kagen.
Lad kagen hæve, mens ovnen varmes op til 175°C (varmluft 160°C).
Bag kagen i ca. 12 minutter.
Skær brunsvigeren ud i firkantede stykker og server dem lune eller afkølede, men nybagte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Uundværlige småbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KanelkransEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os