Logo

Brunsviger 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g koldt smør
275 g hvedemel
25 g gær
2 dl kold mælk
1/2 tsk salt.
 
Remonce:
50 g smør
150 g farin
3 spsk sirup
2 tsk kanel
 
Hvedemel og smør smuldres. Gær og salt opløses i mælken hældes i melet og røre til en ret lind dej.
Remoncen røres sammen.
Dejen røres ud i to små smurte bradepander.
Remoncen lægges i klatter her og der.
Det hele stilles i køleskabet.
Når den skal efterhæve tages den ud af køleskabet og stilles lunt i 1/2 til 1 time.
Bag kagerne ved 200ºC i ca. 13 min.
 
Tips: Det kaldes koldhævning når man laver en dej med kold væske og
bagefter stiller den kold i stedet for lunt.
Så tager hævningen længere tid og så passer det med at forme dejen om
aftenen og stille den i køleskabet natten over.
Tag den frem og stil den lunt som det første næste morgen så kan den bages efter 1/2 til 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med forskelligt fyldPirogger kan laves på et utal af måder. Her er to ideer til hvad din næste frokost eller...
• Fine æbletærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os